yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Her çağ serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble yahut ayrıksı bir müşkül bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

üste, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla kontaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen yerlere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net büküm sahaı 150 metrekare’den aşkın ve birden lüks katmanı olan umumi binalarda, daire adeti 4’ten çokça olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en şayan eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın kapısı Yangın Kapıları kullanılır.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page